Det finns tidpunkter på året då de flesta kan känna en viss nervositet kring pengarna på kontot och kronorna i plånboken, de tenderar till att vara ganska få t.ex. efter jul och semester. Vilket inte är konstigt, man har sparat en del och så lever man gott för en stund, ibland kanske lite för bra än man tänkt sig så att den där isande känslan sätter sig i magen. Vad gör jag nu. För många känns SMS-lån då som ett väldigt negativt scenario och det är fullt förståeligt, men det finns lån utan säkerhet som inte har enormt höga räntor eller kostnader. GoodCash har fokuserat på små lån med sjyssta villkor och räntor utan ”skumma” avgifter. Helt enkelt låna 5000  t.ex. och slipp känna dig orolig för att bli lurad.

Låna med bank-id

För att ta ett små lån hos GoodCash behöver man inte så mycket mer än ett bank-id, fyll i dina uppgifter och du får svar rätt omgående om du är godkänd för ett lån upp till 30 000 kronor. Hos GoodCash behöver du inte ha någon speciell säkerhet för att få låna, så kallade blankolån. Till skillnad från vanliga SMS-lån använder GoodCash rak avbetalning utan höga räntor och onödiga fasta avgifter. Du vet hur mycket du lånar, hur mycket du ska betala per månad och när det är färdig betalt, således vet du också vad lånet kommer att kosta dig totalt.

Snabbt lån

När du fyllt i dina uppgifter och fått allt godkänt går det snabbt innan du har pengarna på kontot. Så se till att slippa den isande känslan i magen och ta hjälp av GoodCash de stunder som du behöver lite hjälp med ekonomin. Läs mer om smslån med helg utbetalning.

Låna på internet utan säkerhet