Trots den lite taggiga tonen kring smslåneföretagen så fortsätter vi att ta snabblån. Troligtvis har vi lärt oss mer nu om hur man undviker att hamna i skuldfällan genom att betala sina smslån i tid. När tog du själv ett smslån senast? Blev kostnaden vad du hade förväntat dig eller blev den högre? Skriv gärna till oss och berätta hur din upplevelse var.

Kanske är helgen även en ursäkt för att ha lite kul då man jobbar hela veckan. Fortfarande så gäller regeln att låna aldrig mer än du har råd med och om långivaren har möjlighet att debitera dig extra så kommer dom att göra det så se till att betala tillbaka ditt lån inom god tid så slipper du extra utgifter som enbart är tråkigt och onödigt.

Vad handlar du för ditt lån? Självklart ska du inte handla sådant som du inte behöver eller egentligen har råd med men förutsatt att du är så pass begåvad med insikt att du inte lånar till fel ändamål så är det vanligaste anledningarna till smslån fortfarande att betala oförutsedda räkningar, resor och kläder.Hemelektronik är fortfarande vanligare att man tar på avbetalning av tex klarna eller liknande tjänster direkt via försäljaren.

Det vanligaste tidpunkterna och veckodagarna för smslån är fortfarande smslån helg. Alltså smslån med helgutbetalning och det är nog inte konstigare än att vi helt enkelt har ledigt och då känner att vi har större behov av pengar.

Ekonomi

Fortfarande goda tider för smsföretagen
Tagged on: