Seo

Marknadsföring i alla dess former har varit relevant i princip lika länge som verksamheter och företag har varit verksamma. Dagens marknadsföring har till stor del övergått till digital marknadsföring, och att hänga med i svängarna som företag är inte alltid lätt. Därför är det nu viktigare och relevanta är någonsin för många företag att anlita några proffs på social marknadsföring, så ni kan fokusera på det ni gör bäst och slippa oroa er över digitala och sociala marknadsföringen. Mitt i Stockholms hjärta finns ett drivande företag inom Social Marknadsföring, som fixar allt mellan annonser, kampanjer, sociala medier och plattformar till sökmotoroptimering. 

 

Bland kullerstensgator och bagerier

Det fantastiska företaget Social Media Lab befinner sig i mitten av stockholms hjärta, nämligen i Gamla Stan. Kontoret ligger längst ut med det vackra vattnet och kantas av gamla stans kullerstensgator och smala gränder. Här finns bagerier runt var hörn och kontoret hade inte kunnat vara bättre lokaliserat. Att omgivningen är vacker råder det ingen fråga om, men kontoret i sig är faktiskt desto vackrare. Den som tar sig upp för de 6 trapporna upp till kontoret möts av en vacker lokal på högsta våningen. Här är sofforna mjuka, utsikten fantastisk och de leenden du möts av större än på något annat ställe.

 

Med brinnande kreativitet och glädje

Marknadsföring kan alla göra, kanske du tänker? Det påståendet är långt ifrån sant, och för att göra riktigt bra marknadsföringen krävs en brinnande kreativitet och oändlig påhittighet. Kontoret fullständigt kryllar av glada människor som brinner för marknadsföring, och aldrig gör man sitt arbete bättre än när man brinner för det! Glädjen mellan kollegorna är stor, och det här är en arbetsplats som alla drivs på.

 

Social marknadsföring likt aldrig förr

Den digitala och sociala marknadsföringen består av flera olika delar, och Social Media Lab kan hjälpa sina kunder med allt mellan kampanjer, annonser, sociala medier och plattformar till sökmotoroptimering och Google ads, även tidigare kallad Adwords. En otroligt relevant och central del i marknadsföring är att ens digitala plattformar, och därmed även märket i sig, ska synas ordentligt. Här är sökmotorsoptimering det perfekta alternativet. På engelska förkortas det SEO, vilket står för Search Engine Optimization.

 

Social marknadsföring mitt i hjärtat av Stockholm
Tagged on: