Ingen bransch har det lätt just nu och särskilt nöjes och eventbranschen har det tufft när vi inte längre kan ha sammankomster på fler än 50 personer. Detta är ju inte bara tråkigt för kunder utan även oss anställda. Jag känner definitivt av  detta och med 5000kr mindre i månaden men samma utgifter så blir det svårt att ha råd med det man vill. Jag är ju som ni vet en person som både gillar inredning och mode men även sport.

Något som jag tänkt satsa lite mer på nu är att cykla. Problemet är bara att jag inte har någon cyckel och jag vill såklart ha en rätt ordentlig sådan och de kostar någonstans kring 5000kr. Känner ni igen siffran, ganska så exakt så mycket mindre jag har i månadslön nu så det blir för mig att låna pengar till cykeln. Ett smslån räcker fint för mig i detta fall, jag går knappast till banken för ett så litet lån.

Däremot är det ju helg snart så hoppas jag hittar ett smslån med utbetalning på helgen…  hittar jag det så ska jag till biltema och köpa mig en cykel på lördag.

Coronatider och finansiella problem
Tagged on: