När jag skulle flytta till Skultuna för några veckor sedan hade jag en hel drös med byggavfall som jag ville bli av med. Jag kom i kontakt med NMT Think Pink och kunde i ärlighetens namn inte vara mer än nöjd. Här är en punktlista varför jag absolut skulle rekommendera dem vidare till dig som ska flytta, bli av med olika material från trädgården eller behöver annan typ av assistans med byggavfall.

 

1. Miljövänlig sortering och återvinning

Detta såg jag faktiskt som primärt krav när jag kollade runt bland olika företag som kunde hjälpa mig med detta och förvånansvärt så var det inte alla som fyllde upp till dessa krav. Think Pink lever upp till miljökraven och de tar en tydlig ställning inom miljö.

 

2. Säckarna funkar till alla typer av byggavfall

När jag beställt byggsäckarna från Think Pink så missade jag att säkerställa att de var återslutningsbara. Till min stora lättnad så gick mina byggsäckar med enkelhet att försluta så det sparade både tid och energi.

 

3. Erbjuder återvinning

Förutom all transport hjälp med bland annat containers, liftdumpers, lastväxlare, kranbilar, säckar så erbjuder NMT Think Pink hjälp med återvinning. Detta säkerställer att allt som inte ska behållas sorteras på rätt sätt enligt miljökraven och det underlättar ordentligt när man är mitt i en flytt att ha en mindre sak att behöva tänka på.

 

4. Bella Nilssons inblick i företaget

En sak som gjorde att jag fastnade för just Think Pink var när jag kom in på Bella Nilssons blogg. Hon ger en väldigt tydlig och transparent bild av vilka NMT Think Pink är som företag och det väger tungt för mig att veta att det är ett företag som har kunskap, erfarenhet och värnar om sina kunder och sina anställda.

 

5. Service och kostnad

Förutom de aspekter som nämnts ovan så spelar självfallet den servicen som man betalar för roll. När jag jämförde olika företag med premisser som pris, tid och kundservice så kom jag fram ganska snabbt till att NMT låg till väldigt bra och fyllde i alla de punkter som man har i åtanke vid dessa tillfällen.

5 anledningar varför du ska välja Think Pink när du behöver hjälp med byggavfall
Tagged on: